FIGHT LIKE A GIRL

FIGHT LIKE A GIRL

May Fight Like a Girl inspire you to Fight Like a Woman

Kvindelige Veteraners slogan ’Fight Like a Girl’ taler ind i en større bevægelse. Vi håber, at sloganet vil opmuntre kvinder til at finde deres tiårige pige frem; Hende der endnu er uvidende om kvindeidealer, stereotyper og idéer om, hvad kvinder kan og ikke kan. Hende den lille frygtløse og seje.

Du kan bestille dit Fight Like a Girl-produkt her!

Vores håb er, at ’Fight Like a Girl’ kan gøre, at din lille tiårige opmuntrer den kvinde du er i dag, til at rette ryggen og blive ved med at møde verden like a girl.

Når vi i Kvindelige Veteraner har valgt sloganet Fight Like a Girl er det (også) for at tale ind i en større verdensomspændende bevægelse, der arbejder for at nedbryde kønsstereotyper om hvordan piger og kvinder skal være.

Se blandt andet Always’ #likeagirl kampagne eller Serena Williams’ Dream Creazier video for Nike.

Det er ikke vores intention at reklamere for hverken Nike eller Always, men at give et billede af, hvad vi mener, når vi siger Fight like a Girl

Du er en af pigerne, og det kan du godt være rigtig stolt af!

Kvindelige soldater er på samme måde som kvindelige elitesportsudøvere (og kvinder i mange andre mandsdominerede brancher) kulturelle minoriteter.

Man kan derfor på mange måder fortsætte listen af ’crazys’ fra Serena Williams video med: Første kvinde i Forsvaret – crazy, første kvinde i kamptropperne – crazy, første kvinde udsendt på lige fod med mandlige soldater – crazy og første kvindelige specialstyrkesoldat – crazy. 

Kvindelige Veteraner hepper, med vores Fight Like a Girl produkter, på alle de kvinder, der nogensinde er blevet kaldt crazy. 

Se hvordan du bestiller dit Fight Like a Girl-produkt!

%d bloggers like this: